Hotel Christiania Teater

Dramatic
Delights

Dramatiske gleder fra tidlig morgen til sent på kveld

Tre inn i en verden av teatralske smaker. Under ledelse av gourmetkokk Ole Jonny Eikefjord er en middag på vår restaurant Teatro like laidback som den er full av overraskelser. På menyen finner du spennende pizzaer, himmelsk gelato og et enormt utvalg viner. Og det beste av alt? Du kan også nyte vår berømte frokost i samme lokaler med utsikt over vakre Oslo. Ikke glem å reservere bordet ditt på www.restaurantteatro.no.

(Pssst! Hver fredag forvandles baren vår til et afterwork, der vi serverer cocktails, forfriskende øl og pizza fra Teatro, alt til en veldig spesiell pris. Vi sees der?)

Frokost

Du kan ikke starte dagen uten en himmelsk frokost, sant? Vi tar frokost på alvor på Hotel Christiania Teater og serverer en av Oslos mest populære frokostbufféer hver morgen. Her er fokuset på kvalitet, lokalproduserte oster og hjemmelagede varer.

Ukedager:

06:30 – 10:00

Helg og helligdager:

07:30 – 11:00

 

Restaurant Teatro

En middag på Teatro er intet mindre enn en kulinarisk forestilling. Vår populære pizzarestaurant strekker seg over tre etasjer med en restaurant og to barer. Under ledelse av Ole Jonny Eikefjord, kjent for prosjektene Eik Annen Etage og Restaurant Eik, presenterer vi førsteklasses pizza og gelato.

 

Åpningstider:
Mandag – søndag 16.00 – 22.00

Vinbaren

Dykk ned i hotellets dype kjeller for en kveld med vin og drama. Oppdag vår vinbar, gjemt bort en etasje ned, og smak deg gjennom en omfattende vinkart med rundt 1400 nøye utvalgte alternativer og 50 viner tilgjengelige per glass. Er ikke vin din lidenskap? Fortvil ikke, cocktailmenyen er like herlig.

Åpningstider:
Mandag – Søndag 16.00 – 22.00

Chambre Séparée

Vårt Chambre Séparée vært et hemmelig tilfluktssted i over et århundre. Det er den perfekte scenen for fester og private sammenkomster, med vinflasker som pryder veggene og en liten, privat bar til din disposisjon. Ser du etter et spesielt sted for å arrangere vinsmaking, afterwork, workshop eller bursdagsfest? Vi hjelper deg gjerne med å tilpasse arrangementet ditt for opptil 18 gjester, slik at det blir en intim og minneverdig opplevelse.

Spise ute i Oslo? Restauranter du bør prøve

Når man skal ut og spise i Oslo på restaurant, trenger man ikke lete lenge etter et spisested. I hovedstaden finnes alt fra eksklusive gourmetrestauranter i verdensklasse, trendy og urbane restauranter på Grünerløkka og de nye mathallene og hotspotene på Vippa og Sørenga til små bortgjemte spisesteder med et internasjonalt kjøkken til svært gode priser. På flere av Nordic Hotels & Resorts ligger det også flere svært gode restauranter i Oslo, og mange av dem er åpne for både hotellgjester og andre besøkende. En av disse restaurantperlene er <ahref=”https://christianiateater.com/spisedrikke/ ”>Restaurant Teatro, som ligger i det tradisjonsrike og populære hotellet Christiania Teater.

Moderne mat i Oslo i koselige omgivelser

Restaurant Teatro ligger i andre etasje i Hotell Christiania Teater, som er et av Oslos mest kjente og tradisjonsrike hoteller. Selv om hotellet er kjent for en litt ærverdig stil, er denne restauranten et utmerket valg når man vil gå ut og spise mat i Oslo i uformelle og hyggelige omgivelser. Her kan hotellets gjester nyte en deilig og smaksrik frokost, og restauranten er åpen fra klokken 16 for alle som vil nyte en sen lunsj eller middag med utsikt over parken. Restauranten er mest kjent for sin gode italienske pizza. Her kan du velge mellom tradisjonelle pizzaer, gourmetvarianter eller få nye smaksopplevelser i form av moderne smakskombinasjoner og uvanlige toppinger.

Afterwork i baren

Selv om det er mange restauranter i Oslo, er det ikke alle steder som passer til en spontan matbit og noen glass etter jobb. Den uformelle atmosfæren i kombinasjon med den svært gode maten gjør at Restaurant Teatro er et veldig populært sted å spise i Oslo med kollegaer. På fredag, når en lang arbeidsuke er over, kan du ta med noen gode kollegaer til en hyggelig afterwork i baren med et glass vin, en øl eller en god drink. Det er også mulig å bestille et eget rom for arrangementer med opptil 18 personer. Kom innom Restaurant Teatro og nyt en matbit og noe godt i glasset i trivelige omgivelser!

Les mer