Hotel Christiania Teater

Spise ute i Oslo? Restauranter du bør prøve

I andre etasje finner du Restaurant Teatro, som serverer alt fra hotellets frokost til uforglemmelig pizza og et stort utvalg av gode viner fra vår prisberømte vinliste.

På Teatro så er menyen basert på italiensk pizza, men ofte med en kreativ tvist på toppinger og smakskombinasjoner. De røde pizzaene er laget på base av tomater fra Italia, og smaksatt for å treffe både den som liker tradisjonelle smaker, og den som vil prøve noe nytt. De hvite pizzaene er laget på base av Creme Fresh, med hvitløk, hvitvin og urter. Alle pizzaene blir servert med en fersk salat, samt hjemmelaget iskrem til dessert for de som ønsker.

På fredager kan du ta med deg venner og møte for afterwork i baren, hvor man får servert gode drinker, en kald øl i glasset og rabatt på hva som antageligvis er norges beste pizza.

Skal du arrangere privat arrangement? Bestill vårt chambre separee med plass til 18 personer.

Sikre din booking på www.restaurantteatro.no

 

FROKOST

Frokost serveres i Restaurant Teatro med flott utsikt over parken. Frokosten er organisk og Debio sertifisert. Med et nøye utvalg av ingredienser er vår filosofi “less is more”, hvor kvalitet i råvarene er viktigere enn kvantitet.

Ukedager

06:30 – 10:00

Helg og helligdager:

07:30 – 11:00

 

RESTAURANT & BAR

Pizzaene på Restaurant Teatro er noe for seg selv. Her er det ikke kun den tradisjonelle pizzaen som gjelder, men gourmetpizza hvor vi tester smakskombinasjoner du kanskje ikke har opplevd tidligere. Hvordan høres for eksempel løyrom-pizza ut? Eller en med skinke, valnøtter og sennepsdressing?  Test hos oss, her har vi noe for enhver smak.

Åpningstider:
Mandag – søndag 16.00 – 22.00

VINBAREN

Vår vinbar serverer et stort utvalg av gode viner, med over 50 vintyper på glass og 1400 nøye utvalgte flasker. Vinbaren har mottatt flere utmerkelser, med “award of excellence” fra Winespectator de siste 3 årene.

Åpningstider:
Mandag – Søndag 16.00 – 22.00

CHAMBRE SEPAREE

Skal du arrangere privat arrangement? Bestill vårt chambre separee med plass opp til 14 personer.

 

Spise ute i Oslo? Restauranter du bør prøve

Når man skal ut og spise i Oslo på restaurant, trenger man ikke lete lenge etter et spisested. I hovedstaden finnes alt fra eksklusive gourmetrestauranter i verdensklasse, trendy og urbane restauranter på Grünerløkka og de nye mathallene og hotspotene på Vippa og Sørenga til små bortgjemte spisesteder med et internasjonalt kjøkken til svært gode priser. På flere av Nordic Hotels & Resorts ligger det også flere svært gode restauranter i Oslo, og mange av dem er åpne for både hotellgjester og andre besøkende. En av disse restaurantperlene er <ahref=”https://christianiateater.com/spisedrikke/ ”>Restaurant Teatro, som ligger i det tradisjonsrike og populære hotellet Christiania Teater.

Moderne mat i Oslo i koselige omgivelser

Restaurant Teatro ligger i andre etasje i Hotell Christiania Teater, som er et av Oslos mest kjente og tradisjonsrike hoteller. Selv om hotellet er kjent for en litt ærverdig stil, er denne restauranten et utmerket valg når man vil gå ut og spise mat i Oslo i uformelle og hyggelige omgivelser. Her kan hotellets gjester nyte en deilig og smaksrik frokost, og restauranten er åpen fra klokken 16 for alle som vil nyte en sen lunsj eller middag med utsikt over parken. Restauranten er mest kjent for sin gode italienske pizza. Her kan du velge mellom tradisjonelle pizzaer, gourmetvarianter eller få nye smaksopplevelser i form av moderne smakskombinasjoner og uvanlige toppinger.

Afterwork i baren

Selv om det er mange restauranter i Oslo, er det ikke alle steder som passer til en spontan matbit og noen glass etter jobb. Den uformelle atmosfæren i kombinasjon med den svært gode maten gjør at Restaurant Teatro er et veldig populært sted å spise i Oslo med kollegaer. På fredag, når en lang arbeidsuke er over, kan du ta med noen gode kollegaer til en hyggelig afterwork i baren med et glass vin, en øl eller en god drink. Det er også mulig å bestille et eget rom for arrangementer med opptil 18 personer. Kom innom Restaurant Teatro og nyt en matbit og noe godt i glasset i trivelige omgivelser!

Les mer