Hotel Christiania Teater

TASTING IS BELIEVING - RESTAURANT TEATRO

I andre etasje finner du Restaurant Teatro, som serverer alt fra hotellets frokost til uforglemmelig pizza og et stort utvalg av gode viner fra vår prisberømte vinliste.

På Teatro så er menyen basert på italiensk pizza, men ofte med en kreativ tvist på toppinger og smakskombinasjoner. De røde pizzaene er laget på base av tomater fra Italia, og smaksatt for å treffe både den som liker tradisjonelle smaker, og den som vil prøve noe nytt. De hvite pizzaene er laget på base av Creme Fresh, med hvitløk, hvitvin og urter. Alle pizzaene blir servert med en fersk salat, samt hjemmelaget iskrem til dessert for de som ønsker.

På fredager kan du ta med deg venner og møte for afterwork i baren, hvor man får servert gode drinker, en kald øl i glasset og rabatt på hva som antageligvis er norges beste pizza.

Skal du arrangere privat arrangement? Bestill vårt chambre separee med plass til 18 personer.

Sikre din booking på www.restaurantteatro.no

 

FROKOST

Frokost serveres i Restaurant Teatro med flott utsikt over parken. Frokosten er organisk og Debio sertifisert. Med et nøye utvalg av ingredienser er vår filosofi “less is more”, hvor kvalitet i råvarene er viktigere enn kvantitet.

Ukedager

06:30 – 10:00

Helg og helligdager:

08:00 – 11:00

 

RESTAURANT

Pizzaene på Restaurant Teatro er noe for seg selv. Her er det ikke kun den tradisjonelle pizzaen som gjelder, men gourmetpizza hvor vi tester smakskombinasjoner du kanskje ikke har opplevd tidligere. Hvordan høres for eksempel løyrom-pizza ut? Eller en med skinke, valnøtter og sennepsdressing?  Test hos oss, her har vi noe for enhver smak.

Åpningstider:
Tirsdag – Lørdag 16.00 – 22.00
Søndag & Mandag STENGT

VINBAREN

Vår vinbar serverer et stort utvalg av gode viner, med over 50 vintyper på glass og 1400 nøye utvalgte flasker. Vinbaren har mottatt flere utmerkelser, med “award of excellence” fra Winespectator de siste 3 årene.

Åpningstider:
Tirsdag – Lørdag 16.00 – 22.00
Søndag & Mandag STENGT

CHAMBRE SEPAREE

Skal du arrangere privat arrangement? Bestill vårt chambre separee med plass opp til 18 personer.