Hotel Christiania Teater

OM OSS

Et sentralt “boutique hotel” i hjertet av Oslo

Uansett hva som bringer deg til Oslo, så kan vi garantere et varmt, trygt og flott opphold på et av byens mest sjarmerende hotell. Alle våre 102 rom er røykfrie og flott designet med farger, kvalitet og moderne utstyr. Restaurant Teatro er imøtekommende og uformelt, men med norges beste pizzaer som gir en smaksopplevelser utenom det vanlige. Vårt personale er her for din disposisjon, og vil gjøre alt for at ditt opphold i byen skal bli så bra som mulig.

Hotellet ligger kun 2 minutters gange fra Nationaltheatret stasjon og flytogsekspressen.

Hotel Christiania Teater er en del av Nordic Hotels & Resorts AB / AS, som er en del av Strawberry Hospitality Group.

 

CONTACT

Telephone: +47 21 04 38 00

E-mail: stay@christianiateater.com

Address: Stortingsgata 16, 0161 Oslo

Fra Gardermoen med taxi

Forhåndsbestilt taxi fra Gardermoen.

Avtalepris fra NOK 759,- med OsloTaxi

Booking: Ring 22 38 80 90

Eller book online på oslotaxi.no

Addresse: Hotel Christiania Teater, Stortingsgata 16.

Når du lander på Gardermoen og ikke har forhåndsbestilt taxi, spør om prisen før du begynner turen. En tilfeldig taxi fra Gardermoen til byen kan ende på mer enn NOK 2,000, –

 

Ankomst med bil

Det finnes ingen parkeringsmuligheter på gatene rundt hotellet, så garasjeparkering er eneste alternativ. En kort kjøretur unna, til Haakon VII`s gate, finner du Saga garasje med Q-Park parkering. Her gjelder egne priser, og garasjen er stengt på kvelden.

Fra Gardermoen med tog

Vi anbefaler våre gjester Flytoget som mest effektive alternativ fra Gardermoen.

Flytoget tar ca 26 minutter. Pris fra NOK 195

Hotellet befinner seg kun 2 minutters gange fra Nationaltheatret Stasjon. (Husk å gå av her, og ikke på Oslo Sentralstasjon, ellers får du en ganske mye lenger tur tilbake til hotellet).

 

Gym

Hotellet tilbyr gratis inngang til SATS for alle som booker direkte via telefon, mail eller på våre hjemmesider. Voucher må plukkes opp i resepsjonen, og man må ha med seg innesko. Det finnes ingen gym fasiliteter på selve hotellet. Aldersgrense: 18 år

Vi elsker hunder

Din firbeinte venn er alltid velkommen hos oss.

Har du glemt noe?

Vi oppbevarer gjenglemte gjenstander i 2 måneder. Kontakt stay@christianiateater.com om du har glemt noe etter ditt opphold.

WIFI

Det er gratis internett på hele hotellet, og du kan koble opp så mange enheter du ønsker.

Frokost

Frokost er inkludert i ditt opphold, og beløpet kan ikke trekkes fra totalsummen om du ikke velger å spise. Har du tidlig avreise? Spør om et take-away early bird alternativ.

Kontantløs betaling

Hotel Christiania Teater aksepterer kun debet eller kredittkort som betaling. Vi tar ikke imot kontanter. Dette gjelder også for de fleste andre hoteller og butikker i nærheten.

Minibar

Alle rom har minibar med mineralvann, øl, vin, og snacks.

Rens

Lever dine klær til rens før 09:00 hver ukedag for retur samme dag.

Renseriet er stengt lørdager og søndager.

 

Bagasje

Vi tilbyr oppbevaring av bagasje før innsjekk og etter utsjekk. For langtidsoppbevaring tar vi 50,- for håndbagasje og NOK 100,- for innsjekket bagasje (per enhet).

Aldersgrense

I henhold til norsk lov må alle gjester være over 18 år om de bor alene på hotellet. Foreldre kan ikke garantere for barna om de ikke reiser sammen. Om du er under 18 år og reiser alene, kan din reservasjon derfor bli kansellert ved innsjekk.