Hotel Christiania Teater

OM OSS

Kom, dramaens søkere!

Et sentralt boutiquehotell i Oslo

I hjertet av Oslo står Hotel Christiania Teater, et landemerke som har vært vitne til mer enn et århundre med kultur, historie og følelser. Det praktfulle bygget i Stortingsgata ble innviet i 1918 i nordisk nyrenessanse-stil, og gjennom årenes løp har det hatt mange ulike roller. Fra å være en konsertsal, et teater, en kino, og til og med Norges første operascene. I dag står det stolt som et imponerende hotell; et hjem for de store følelsene.

 

På Hotel Christiania Teater kombinerer vi glamour fra en svunnen tid med dagens komfort. Opplev vår unike blanding av det sofistikerte og det lekne, vintage og modernitet, fortid og nåtid.

 

Enten du stikker innom for tårer og latter i teateret vårt, en middag i tre akter på restaurant Teatro, eller en episk reise gjennom vinkartet i vinbaren vår, kan vi love deg én ting: her slutter aldri dramaet.

 

Disse veggene har sett tiår med imponerende forestillinger, men nå er det din tur til å skrive historie. Velkommen til Hotel Christiania Teater. Scenen er din.

 

CONTACT

Telephone: +47 21 04 38 00

E-mail: stay@christianiateater.com

Address: Stortingsgata 16, 0161 Oslo

Fra Gardermoen med taxi

Forhåndsbestilt taxi fra Gardermoen.

Avtalepris fra NOK 759,- med OsloTaxi

Booking: Ring 22 38 80 90

Eller book online på oslotaxi.no

Addresse: Hotel Christiania Teater, Stortingsgata 16.

Når du lander på Gardermoen og ikke har forhåndsbestilt taxi, spør om prisen før du begynner turen. En tilfeldig taxi fra Gardermoen til byen kan ende på mer enn NOK 2,000, –

 

Ankomst med bil

Det finnes ingen parkeringsmuligheter på gatene rundt hotellet, så garasjeparkering er eneste alternativ. En kort kjøretur unna, til Haakon VII`s gate, finner du Saga garasje med Q-Park parkering. Her gjelder egne priser, og garasjen er stengt på kvelden.

Fra Gardermoen med tog

Vi anbefaler våre gjester Flytoget som mest effektive alternativ fra Gardermoen.

Flytoget tar ca 26 minutter. Pris fra NOK 195

Hotellet befinner seg kun 2 minutters gange fra Nationaltheatret Stasjon. (Husk å gå av her, og ikke på Oslo Sentralstasjon, ellers får du en ganske mye lenger tur tilbake til hotellet).

 

Gym

Hotellet tilbyr inngang til EVO Vika treningssenter for alle gjester. Treningssenteret er åpent hver dag fra kl. 05:00 – 00:00. Nyt et aktivt opphold! Det finnes ingen gym fasiliteter på selve hotellet. 

 

Vi elsker hunder

Din firbeinte venn er alltid velkommen hos oss. Kontakt oss på stay@christianiateater.com for mer informasjon.

Har du glemt noe?

Vi oppbevarer gjenglemte gjenstander i 2 måneder. Kontakt stay@christianiateater.com om du har glemt noe etter ditt opphold.

Frokost

Frokost er inkludert i ditt opphold, og beløpet kan ikke trekkes fra totalsummen om du ikke velger å spise. Har du tidlig avreise? Spør om et take-away early bird alternativ.

Kontantløs betaling

Hotel Christiania Teater aksepterer kun debet eller kredittkort som betaling. Vi tar ikke imot kontanter. Dette gjelder også for de fleste andre hoteller og butikker i nærheten.

Minibar

Alle rom har minibar med mineralvann, øl, vin, og snacks.

Rens

Lever dine klær til rens før 09:00 hver ukedag for retur samme dag.

Renseriet er stengt lørdager og søndager.

 

Bagasje

Vi tilbyr oppbevaring av bagasje før innsjekk og etter utsjekk. For langtidsoppbevaring tar vi 50,- for håndbagasje og NOK 100,- for innsjekket bagasje (per enhet).

Aldersgrense

I henhold til norsk lov må alle gjester være over 18 år om de bor alene på hotellet. Foreldre kan ikke garantere for barna om de ikke reiser sammen. Om du er under 18 år og reiser alene, kan din reservasjon derfor bli kansellert ved innsjekk.