About us

Hotel Christiania Teater

Hotel Christiania Teater ligger sentralt i Oslo, en kort spasertur fra Aker Brygge og Tjuvholmen, og enda nærmere ligger Nationaltheatret som har flytog, NSB lokaltog og t-bane avganger.

Hotellet ligger 100 meter fra Oslos hovedgate Karl Johan, og bare to minutter fra Nationaltheatrets stasjon. Dessuten tar det ikke mange minutter å spasere til  Aker Brygge med sina mange restauranter, barer og butikker. Severdigheter som Rådhuset, Stortinget, Nationaltheatret og Slottet finnes også i gangavstad. Hotel Christiania Teater har også  Oslos beste shoppingsenter, caféer og restauranter i umiddelbar nærhet, og mer sentralt er det vanskelig å bo i Oslo.

Christiania Teater
Hotellet ble opprinnlig oppført som teater- og kontorbygg i 1917 og her kan du se spor av tysk okkupasjonstid, kinohistore, og teater- og operahistorie . Her hadde det norske operaikonet Kirsten Flagstad sin første hovedrolle, og det var her Det Norske Teater satt opp en av de mest kjente fremføringene av Henrik Ibsens: Peer Gynt.  Idag brukes Teateret som en event scene, der du kan gjennomføre konferanser, møter, middager og andre selskap.